TranscoolOver ons

Wie zijn wij?

Rolf Habener is de oprichter en eigenaar van Transcool B.V, dat hij heeft opgestart in 2015. De start van het Transcool vond plaats in Maasdijk, Zuid-Holland. Tot 2022 was het bedrijf daar gevestigd. Sinds begin 2022 is Transcool gevestigd in Strijen, Zuid-Holland.

Het doel was en is nog steeds om op maat gemaakte generatoren sets te bouwen die zuinig en efficiënt zijn.

De generatoren sets worden op dit moment geleverd bij bedrijven in o.a. Nederland, België, Duitsland, Polen en Letland.

Eind 2023 is de business uitgebreid met een webshop. Tevens is er een tweede website en webshop gestart met portable power stations. Kijk hiervoor op: rsp-solutions.nl

Het team bestaande uit:

Rolf Habener: CEO

Sven Habener: bedrijfsleider

Bojoura Hoogvliet: Administratief medewerker (diverse kantoorwerkzaamheden)

Marco Schouten: Sales

Thiemo Westinga: Monteur

Een kijkje in onze geschiedenis als generator set fabrikant.

Na verscheidene generator set prototypes te hebben gebouwd (RTC), is het ons gelukt om een generator set te produceren welke diverse types koelunits kan aandrijven met een brandstofverbruik van maar 1,9 liter diesel per uur.

In andere woorden, we hebben een brandstof besparende gen set gebouwd. Dit hebben wij bereikt door de unit voorzien met een 50/60 Hz schakeling.

Dankzij efficiënte permanente magneetgeneratoren en Kubota-motoren zijn we er ook in geslaagd om de afmetingen van de aanbouw te verkleinen.

Wat weer resulteert in meer grondstelling en flexibiliteit in verschillende chassis.

Kostenreductie & Winst vergroten

Transcool (TRC) is een dynamisch bedrijf, waar we werken aan op maat gemaakte generator sets voor de transportsector in Europa. Ons doel is om zuinige en efficiënte machines te bouwen, waarbij de gen set brandstof besparend werkt. Dit betekent dat u kosten bespaart en uw winst vergroot.

Waarom kiezen voor Transcool?

Bij Transcool (TRC) stellen we klant en het milieu voorop als het gaat om research en ontwikkeling. Dus service staat bij ons op de eerste plaats. We weten dat de wereld zonder logistiek zal stoppen met draaien en dat er nog veel voordelen te behalen zijn binnen de branche. Dit is wat ons drijft als generator set fabrikant. Vraag een offerte aan voor uw op maat gemaakte brandstof besparende generator set of neem contact op voor meer informatie.

Tevreden klanten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Meer dan 200 tevreden klanten
  • Persoonlijke benadering
  • Research en ontwikkeling binnen het bedrijf
  • Meerdere servicepunten verspreid door Europa

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Christiaan Huygenstraat 5
3291CN Strijen, The Netherlands

Contact

+31 174 254873
info@transcoolbv.com